Buitenlandse talenten proeven van het Vlaams voorjaar bij Cervélo-GOODZO

CategoriesJunioren / Nieuws / Video / Wedstrijdverslag

In navolging van de Britten Thomas Gloag, Finley Newmark en Tom Portsmouth rijdt ook de Noor Christian Bergsjø als gastrenner verschillende wedstrijden in het tenue van het Cervélo-GOODZO Development Team. In zijn thuisland Noorwegen komt hij nauwelijks aan koersen toe door de slechte weersomstandigheden, maar dankzij Cervélo-GOODZO heeft hij zijn eerste wedstrijdkilometers in België kunnen maken.

Aangezien Christian Bergsjø voor het eerst naar België afreisde, was het een extra speciale ervaring voor hem. “Ik ben erg blij met de kans die Cervélo-GOODZO mij geboden heeft”, vertelt Bergsjø. “Het is een uitgelezen kans om me verder te ontwikkelen als wielrenner. Ik ben goed door de ploeg ontvangen en dat heeft me enorm gemotiveerd.”

Afgelopen zaterdag debuteerde Bergsjø voor Cervélo-GOODZO in het Belgische Werken (zie video). Daags nadien stond hij aan de start in Wodecq. Bergsjø verblijft nog enige tijd met zijn Noorse school in België en kan daardoor ook de komende periode wedstrijden betwisten voor Cervélo-GOODZO.