Cervélo-GOODZO kijkt uit naar debuutjaar

CategoriesJunioren / Nieuwelingen / Nieuws / Video

Het Cervélo-GOODZO Development Team is klaar voor het nieuwe seizoen. De Zeeuwse ploeg van manager Edwald Martijn heeft van maandag 26 februari tot en met maandag 5 maart de puntjes op de i gezet tijdens een trainingsstage in het Spaanse Calpe. Onder de Spaanse zon heeft de ploeg de nodige kilometers kunnen maken. “Ik zie het jaar met vertrouwen tegemoet”, aldus sportief adviseur Wim Verhagen. 

De opleidingsploeg heeft in korte tijd een stabiele basis neergezet. “Ik denk dat we trots daarop mogen zijn”, vindt sportief adviseur Wim Verhagen. “We hebben in een kort tijdsbestek veel moeten regelen, wat allesbehalve makkelijk was. Gelukkig hebben we grote stappen gezet. Het zal zeker in het begin nog wat wennen zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat dit project een succes wordt.”

De meeste renners zijn inmiddels aan het seizoen begonnen. “De jongens hebben op het trainingskamp laten zien dat ze er klaar voor zijn”, meent ploegleider Mario Poldervaart. “Ik verwacht toptienklasseringen en misschien zelfs podiumplaatsen in grote wedstrijden van onze junioren. Daarnaast hoop ik dat de nieuwelingen zich goed kunnen ontwikkelen. We hebben in die categorie zeker renners die zelfs een klassieker kunnen winnen.”