Cervélo-GOODZO gaat nieuwelingen en junioren opleiden

CategoriesJunioren / Nieuwelingen / Nieuws

Met trots kondigen wij de opleidingsploeg Cervélo-GOODZO aan. De voorbije maanden is het team druk in de weer geweest met de aanzet voor een unieke opleidingsploeg voor nieuwelingen (U17) en junioren (U19). Dat heeft geleid tot de oprichting van het Cervélo-GOODZO Development Team.

De opleidingsploeg met Zeeuws-Vlaamse roots is in nauwe samenwerking met het internationale fietsenmerk Cervélo tot stand gekomen. Het topmerk staat bekend om zijn duurzame, snelle en lichte fietsen. De fietsenconstructeur is ook al jarenlang trouwe partner van verschillende wielerploegen.

Zo is het fietsenmerk momenteel ook partner van de damesploeg Cervélo Bigla en ook de renners van WorldTour-ploeg Dimension Data rijden op de fietsen van Cervélo. Cervélo draagt verder de triathlon sport een warm hart toe.

Daarnaast schenkt het internationale bedrijf veel aandacht aan development. Het levert niet voor niets ook fietsen aan het Continental Team Dimension Data for Qhubeka, de opleidingsploeg van de gelijknamige WorldTour-formatie.

Sponsoring van een ambitieuze ploeg voor nieuwelingen en junioren was de laatste schakel die nog ontbrak in de keten van Cervélo. Het bedrijf kijkt dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking met jonge wielertalenten.

Hetzelfde geldt voor medetitelpartner GOODZO. Bij het Nederlandse IT-bedrijf zit talentontwikkeling in de genen. GOODZO ondersteunt IT talenten bij hun ontwikkeling en opleiding tot volwassen IT professionals. Met technische trainingen en een complete HBO ICT opleiding neemt GOODZO ontwikkeling serieus.

GOODZO onderscheidt zich verder door merkbaar sociaal vaardiger IT talenten en IT professionals in te zetten. Klanten profiteren daarvan door snellere projecten en een soepele samenwerking.

Het Cervélo-GOODZO wielerproject sluit daar perfect bij aan. Het bedrijf verheugt zich nu al op de start van het volgende wielerseizoen.